Werelds werken

Repair Care staat bekend als een toegankelijke en jonge club mensen. We zijn gemakkelijk te bereiken, hechten veel waarde aan fijne contacten en maken ons sterk voor langdurige relaties. Hoewel we wereldwijd actief zijn, houden we er een informele werksfeer op na.

Bij Repair Care werken mensen van de wereld. Professionals die hun talen spreken en iedere uitdaging aangrijpen. Wil jij je inzetten voor Repair Care? Je talent ontwikkelen bij een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu? En hou je van samenwerken en successen delen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. Denk jij een goede versterking te zijn voor ons team? Stuur dan je motivatie en cv naar info@repair-care.com.

Werken bij Repair Care

“Repair Care staat voor kennis, kwaliteit en duurzaamheid. Maar ook voor open­heid, ent­housiasme, gelijk­waardigheid en toegankelijk­heid. Ons hele team kan volledig zichzelf zijn en dat stralen we naar buiten uit. Daarom worden we gezien als dé deskundige gesprekspartner in de markt.”

 

– Aldo Luinge

Commercieel Manager Benelux