Blijvende betrokkenheid

Ook na afloop van een project

De betrokkenheid van Repair Care stopt niet op het moment dat de laatste houtreparatie is uitgevoerd. Ook na afloop van een project kunt u rekenen op ondersteuning vanuit Repair Care. Hoe? Onder andere door onze D.O.E.-garantie en periodieke controles. Via deze periodieke controles houden we de status van een complex goed in de gaten. Ideaal, vooral bij RGVO.

Bestaat er onzekerheid over de kwaliteit van een uitgevoerde reparatie? Dan kan Repair Care een boormonsteronderzoek uitvoeren. Via een zorgvuldige boring verwijderen we een gedeelte van de reparatie. Uiteraard worden de boorgaten door de mensen van Repair Care weer professioneel dichtgezet. De boormonsters onderwerpen we vervolgens bij ons in het laboratorium aan een microscopisch onderzoek. Eventuele gebreken komen op deze manier gegarandeerd aan het licht. De bevindingen presenteren we in een heldere rapportage.

Door middel van de monitoring na afloop van een project zijn alle betrokken partijen op de hoogte van de actuele status en kunnen we tijdig ingrijpen indien de situatie daar om vraagt.

10-jarige onafhankelijke systeemgarantie (D.O.E.-garantie)

Blijvende betrokkenheid door periodieke controles

Vroegtijdig hersteladvies

Neem contact op