Medewerker aan het woord – Monique Janssen

Monique Janssen
dinsdag
21
augustus

Deze maand in ‘Medewerker aan het woord’, Monique Janssen. Zij heeft de functie van Manager Finance, HR en ICT. Monique is 48 jaar en al bijna 27 jaar getrouwd met Edwin. Samen hebben zij een zoon en dochter en natuurlijk hond Ollie, die zij iedere dag meeneemt naar kantoor.

Hoe ben je bij Repair Care terechtgekomen?
Toen in 2010 het bouwbedrijf waar ik werkte te lijden had onder de crisis en daardoor noodgedwongen van 45 medewerkers kromp tot 8 medewerkers, ging ik op zoek naar een nieuwe leuke baan en solliciteerde ik op de openstaande vacature voor administratief medewerker bij Repair Care. Die sollicitatie verliep succesvol en zodoende startte ik op 30 augustus 2010 op de afdeling Finance & Control.

In de loop van de tijd is er veel gebeurd en veranderd binnen onze afdeling. De grootste verandering voor mijzelf is dat ik de kans heb gekregen om per 1 april 2018 Manager Finance, HR en ICT te worden. Die kans heb ik met beide handen en heel veel plezier aangepakt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat varieert heel erg per dag. De ene dag heb ik juist veel overleg met collega’s of een externe partij en de andere keer ben ik juist weer meer achter mijn computerschermen te vinden. Doordat ik verantwoording heb voor 3 heel verschillende bedrijfsaspecten kan het soms heel hectisch en druk zijn, maar altijd afwisselend en daar houd ik van.

Wat vind je het mooiste aan het werken bij Repair Care?
Het mooiste aan het werken hier vind ik dat Repair Care je als werknemer veel kansen en mogelijkheden biedt en de goede sfeer die er heerst. Je wordt geacht mee te denken in mogelijke verbeteringen en oplossingen. Je mag workshops of cursussen volgen. Je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen en natuurlijk moet je zelf die kansen pakken, maar ik heb nog nooit eerder in een bedrijf dat zoveel faciliteerde op dit gebied. Daarnaast dragen leuke bedrijfsuitjes en reisjes bij aan de goede onderlinge band met collega’s en plezier.

Wat beschouw je als je grootste succes bij Repair Care?
Haha, dat is in mijn geval natuurlijk een inkoppertje  Mijn promotie van 4 maanden geleden ligt dan ook het meeste voor de hand. En voorafgaand daaraan, maar ook in het verlengde daarvan: ik ben ook blij met de wijzigingen en automatisering van diverse processen op onze afdeling die we hebben doorgevoerd.

Kun je iets over jezelf vertellen wat weinig collega’s van jou weten?
Dit is een lastige vraag. Collega’s die me wat vaker spreken, kunnen het meeste wel van mij weten. Maar een aantal nieuwe collega’s wellicht nog niet, dus bij deze maar even een wist-je-datje.

Wist je dat..

  • Ik behoorlijk wat hobby’s heb?
  • Een van mijn hobby’s is om mooie rondreizen uit te stippelen en ze uit te voeren natuurlijk. En dat ik hiermee alweer druk bezig ben tijdens mijn vrije uurtjes voor 2019?
  • Klarinet spelen in 2 orkesten ook een hobby van me is?
  • Fotograferen en wandelen ook 2 bezigheden zijn waar ik graag mijn vrije tijd (die de afgelopen tijd wel een stuk schaarser is geweest) mee vul?
  • Maar ik ook graag gewoon lekker een avondje op de bank of in de tuin zit met een wijntje hoor.

Neem contact op

Wat is houtrotKozijnreparatie