Behaal de titel D.O.E.

In tegenstelling tot de overige opleidingen (gericht op individuen), is dit niveau alleen te volgen door bedrijven. Het gaat om een audit, waarmee bedrijven de titel ‘Duurzaam Onderhoud Expert’ kunnen behalen. Om hiervoor in aanmerking te komen, geldt een aantal voorwaarden. Zo moet het bedrijf medewerkers in dienst hebben met een Niveau 3-erkenning en de aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk in de eigen operationele processen hebben geïntegreerd.

D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken volgens onze hoge maatstaven; zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. De erkenning biedt bovendien toegang tot de tienjarige systeemgarantie van Repair Care.

€430,-

PER BEDRIJF  

Maximaal 8 personen in één opleiding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Duurzaam Onderhoud Expert (D.O.E.)

Omdat houtrotreparatie nu eenmaal veel voorkomt, wil ik daar als bedrijf ook in uitblinken en onze klanten écht helpen. Daarom vind ik onze D.O.E.-certificering ook zo belangrijk. Het draagt bij aan onze kwaliteit en continuïteit. Vakmensen maken nu eenmaal het verschil.

 

– Henk Sanders

Directeur Sanders Schilderwerken

Dagprogramma

Omdat bedrijven op verschillende manieren georganiseerd zijn, wordt per bedrijf bekeken wat het minimale kennis- en ervaringsniveau moet zijn. Dit niveau controleren we met behulp van een audit. Hierbij wordt onder meer gekeken naar:

Het minimale aantal opgeleide medewerkers

Het correct uitvoeren van de Repair Care Werkwijzen

Hoe wordt omgegaan met arbo- en milieuregelgeving

Erkenning

Bij het succesvol doorlopen van de D.O.E-audit ontvangt het bedrijf de titel ‘Duurzaam Onderhoud Expert’ met bijbehorend certificaat.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Inschrijven

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Duurzaam Onderhoud Expert. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.

Mailchimp uitschrijven (NL)

  • Hidden