Heractiveer uw verlopen erkenning

Is uw erkenning voor Niveau 1, 2 of 3 meer dan vier jaar oud en dus verlopen? Of wilt u doorstromen naar een volgend niveau, maar is het al langer dan een jaar geleden dat u een van onze opleidingen hebt afgerond? Dan biedt een opfriscursus uitkomst. Via deze cursus kunt u een verlopen erkenning opnieuw activeren.

De opfriscursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, waarbij duur en inhoud volledig zijn afgestemd op het op te frissen niveau. Na afloop bent u volledig op de hoogte van de actuele stand van zaken met betrekking tot de technieken en producten.

€130,-

PER CURSIST      

€650,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor mijn eerste opleidingsdag had ik nog nooit met de producten van Repair Care gewerkt, maar ik was al snel enthousiast. De toepassing in de praktijk is lastiger dan je denkt, daarom is de opleiding ook zo waardevol. Je leert echt de fijne kneepjes van het verwerken. En ook niet onbelangrijk: alles is goed geregeld. Zo kon ik de opleiding bijvoorbeeld bij mijn eigen verfdealer volgen. Lekker dicht bij huis dus.

 

– Mark Herms

Directeur Hout & Timmerwerk Wijchen

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Inschrijven

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse Opfriscursus. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.