Leer goede, duurzame reparaties herkennen

De opzichtersopleiding beslaat 1 dagdeel en kan zowel op locatie bij de klant als op het hoofdkantoor van Repair Care verzorgd worden. De minimale groepsgrootte beslaat 6 personen.

Met de opleiding wordt ingespeeld op een toenemende behoefte vanuit de markt om toezichthouders meer kennis bij te brengen van het reparatieproces bij houtschades. Na afloop van de opleiding weten de deelnemers wat van belang is voor een goede, duurzame reparatie van houtschade én kunnen ze uitvoerende medewerkers begeleiden en – indien nodig – bijsturen.

€80,-

PER CURSIST          

€480,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Door het volgen van de Opzichtersopleiding van Repair Care krijgen deelnemers handvatten aangereikt voor het herkennen van goede, duurzame reparaties. Niet alleen handig voor toezichthoudende medewerkers van woningbouwverenigingen, maar ook van uitvoerende bedrijven.

Inhoud opleiding

Per onderdeel van het reparatieproces wordt geleerd welke werkwijzen in de praktijk gangbaar zijn. Ook wordt duidelijk welke gereedschappen hiervoor de juiste zijn. Bovendien leren deelnemers om de risico’s die zich tijdens de uitvoeringswerkzaamheden voordoen te herkennen.

Inschrijven

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de Opzichtersopleiding. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.

Mailchimp uitschrijven (NL)

  • Hidden