Technische verdieping in o.a. deelvervanging

Deze opleiding duurt één dag en richt zich op de praktijk van deelvervanging. Naast een theoretische sessie over het uitvoeren van een inspectie en een korte uitleg over deelvervanging, bent u vooral zelf bezig met deelvervanging volgens de Repair Care Werkwijzen. De dagelijkse werkomstandigheden worden perfect nagebootst dankzij de inzet van de bekende praktijksimulator.

Deze opleiding is alleen te volgen met een Niveau 2-erkenning.

Na het afronden van niveau 3 ontvangen de deelnamers de erkenning Repair Care Systeem Professional; de hoogste individuele erkenning van vakmanschap.

€280,-

PER CURSIST

€1.410,-

PER BEDRIJF

Maximaal 8 personen in één opleiding. Klik hier om te zien of u in aanmerking komt voor Combi- of Dealerkorting! Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.Ik ben in 2009 verkozen tot winnaar van de SchildersVakprijs. Repair Care bood mij daarom de opleiding tot en met Niveau 3 aan. Een zeer waardevol geschenk. Al na de eerste opleidingsdag was ik helemaal ‘om’. Inmiddels mag ik me Repair Care Systeem Professional noemen!

 

– Eric Grim

Eigenaar schildersbedrijf Eric Grim

Dagprogramma

Opfris van de kern van duurzaam onderhoud (de 7 stappen naar duurzaamheid)

Theoretische behandeling van het uitvoeren van een inspectie

Theoretische behandeling van de praktijkoefeningen

Praktijkoefening C4 – Het herstellen van aangetast hout in houtconstructies d.m.v. deelvervanging

Praktijkoefening P7 – Het afronden van scherpe kanten

Praktijkoefening P6 – Het afdichten van kopse kanten

Praktijkoefening P11 – Het herstellen van gedelamineerd geveltimmerwerk en haarscheuren in onderdorpels (m.b.v. het glasvliessysteem)

Erkenning

Als u de opleiding succesvol hebt doorlopen, ontvangt u een persoonsgebonden Repair Care-pas, behorende bij dit niveau.

Geldigheid

Deze erkenning is vier jaar geldig; daarna moet een opfriscursus gevolgd worden. Doorstromen naar het volgende niveau is mogelijk door binnen één jaar na certificering de vervolgopleiding met succes af te ronden.

Data

Inschrijven

U staat op het punt een aanvraag te doen voor deelname aan de 1-daagse cursus Technische verdieping in o.a. deelvervanging. Daarvoor hebben we enkele gegevens van u nodig.

Mailchimp uitschrijven (NL)

  • Hidden