Repair Care opleidingen

Het leveren van kwaliteitsproducten alleen is niet voldoende om duurzaam houtherstel uit te kunnen voeren. Goed resultaat hangt vooral af van de vaardigheden van de persoon die de houtrotreparatie uitvoert. Daarom heeft Repair Care al sinds 1993 haar eigen opleidingen.

Sindsdien zijn we continu bezig om het opleidingenaanbod te verbeteren. En met succes: we leiden jaarlijks ruim duizend vakmensen op en opleidingsinstituten als Savantis, Schilder^sCOOL en SPOS ondersteunen onze opleidingen.

Behalve op ons hoofdkantoor in Waalwijk verzorgen wij ook opleidingen op locatie. Dit kan bij een van onze verkooppunten zijn, maar ook op locatie bij uzelf.

Opleidingen

Repair Care is een professionele partij met prima opleidingen, qua niveau vergelijkbaar met die van Savantis. Voor het opleiden van onze trainers hebben we dan ook een gezamenlijke opleiding verzorgd voor de branche; met trainers van zowel Savantis als Repair Care. Die kennisdeling is belangrijk. Wij leren van de mensen van Repair Care en zij leren van ons.

 

– Saskia Bakkenes

Bedrijfsadviseur Savantis

Opleidingen

Interactieve opleidingsdag, bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Opleidingen

Interactieve, praktijkgerichte opleidingsdag waarbij de nadruk ligt op lamineren. Uniek is de inzet van de praktijksimulator, de ultieme nabootsing van een kozijn, die de dagelijkse werkomstandigheden naar het leslokaal brengt.

Opleidingen

Tijdens deze eendaagse opleiding brengt u de Repair Care Werkwijzen m.b.t. deelvervanging zelf in de praktijk. Uiteraard weer met behulp van de zogeheten ‘praktijksimulator’, dé nabootsing van een echt kozijn.

Opleidingen

Erkenning op bedrijfsniveau die toegang biedt tot de tienjarige systeemgarantie van Repair Care.

Opleidingen

Opleiding om toezichthoudende medewerkers van woningcorporaties en uitvoerende bedrijven waardevolle kennis bij te brengen van het reparatieproces bij houtschades.

Opleidingen

Interactieve opleidingsdag om kennis en vaardigheden op te halen. De inhoud is afhankelijk van het op te frissen niveau.

Neem contact op